miercuri, 28 octombrie 2015

Castiga mii de premii cu Toamna Bloggerilor 2015!!!!!

Hey, ce mai faceti?  Nu v-ati plictisit ? Aveti timp liber si nu stiti ce sa faceti ? Va dau eu un secret ; ce ati zice daca cineva v-ar premia pentru articolele voastre?http://www.blogawards.ro/toamna-bloggerilor-2015

Va întrebati cum este posibil?
Foarte usor cu Toamna Bloggerilor 2015 . Blog Awards alaturi de Blogatu.ro ne pun la dispozitie multe campanii cu premii inedite.
Dar ce este de fapt Toamna Bloggerilor?  Este o campanie înființată de BlogAwards pentru a încuraja toți bloggeri care au pasiune si talent....iar pentru asta ne premiază pe fiecare in parte cu cadouri diferite. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ai inspiratie si talent si sa scrii articole frumoase pe placul juratilor si vei castiga instantaneu!!! Pare tentant nu?
Nu degeaba se spuneca toamna este cel mai bogat anotimp. In cadrul acestei campanii poți participa si la campaniile individuale organizate de ei,si sa castigi mii de premii. Campanie se desfasoara pana la data de 1Noiembrie deci grabestete timpul este limitat. Daca nu te-am convins intra si tu pe site si vei gasii pe langa Megacampania Toamna Bloggerilor si alte mii de campanii cu tot felul de premii si cerințe , unele mai greu de îndeplinit altele foarte usoare!!! mai jos va voi enumera cateva din campaniile active pentru a va putea decide la care vreti sa participati!!!
Campania Online Bijoux
Campania ODÙ-Green Roof
Campania Evolio2 pe langa acestea mai sunt multe ,multe campanii care te asteaptă!!!!
Succes si nu mai astepta premiile te asteaptă! !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu