vineri, 30 octombrie 2015

Nunta de vis

Sora mea urmeaza sa isi faca nunta ,ea sta de multi ani in Bucuresti si a decis sa-si faca nunta tot acolo.

Asadar ne-am pregatit cu totii si am pornit la drum catre ea pentru a incepe pregatirile ,ea are nevoie de multe lucruri iar noi trebuie sa o sustine si sa o ajutam asa ca ne-am impartitit fiecaruia cate o atributie!!
Mama si tata urmau sa se ocupe de invitatii, socrii mari se vor ocupa de marturii si decoratiuni pentru masina,mireasa si ginerica de costum si de rochie,machiaj si ce mai tine de a fii cei mai frumosi, cumnatii ei se vor ocupa de foto/video nunta iar mie mi-a ramas atriutia de a gasi localul si a alege cel mai bun meniu, am inceput cautarile pe net.
Am gasit foarte multe localuri dar din toate am ales 3 pe care urma sa le vad pentru a ma decide care dintre ele este cel mai potrivit.
La primul local am vazut lucruri care nu mi-au convenit de exemplu locatia unde era amplasat,era un cartier mai rau famat ca sa spun asa,la al doilea nu mi-au convenit meniurile parca eram la cantina cu piure si destea intradevar era ieftin dar nu era ce imi trebuia mie,am ajuns la al treilea despre care va voi vorbi in urmatoarele minute, Garden Tulip Times
 un local chiar foarte dragut mi-a placut din prima deoarece este amplasat intr-o locatie superba incojurat cu verdeata flori si altele,este situat pe Bd. Decebal chiar in Centrul Bucurestiului si mi sa parut excelent nu e un drum constisitor si nici greu de gasit, de cand am vazut localul am ramas placut impresionat deoarece este foarte mare si foarte stralucitor, am intrat inauntru cu o emotie parca eu urma sa fac nunta acolo.

Imediat ce am pasit inauntru parca as fi intrat pe un taram de basm dar foarte modern cu o arhitectura unicata si un decor impresionant. Am cerut detalii despre restaurant Good Old Times
 pentru a-mi face o idee iar personalul ma invitat sa fac un tur al localul,am acceptat cu zambetul pe buze. Am fost informata ca localul detine numai mobilier nou si foarte modern, detine si internet wirless, calu tv, aer conditionat si chiar si un minibar superb. Ceea ce mia mai atras atentia intr-un mod placut au fost mesele si scaunele care erau foarte chic si la moda pe niste culori foarte frumoase, am discutat despre ce decoratiuni mi-ar placea, despre ce  mi-ar placea la dansul mirilor, despre tottul de la A la Z si in cele din urma am ajuns la partea cu meniurile , mi sa dat un intreg catalog pentru a-mi face cat mai multe idei despre cum as vrea sa arate si cat sa coste, bine inteles ca pentru mine nu a contat pretul dar cu toate astea nu este fosrte scump,mai degraba as spune un pret normal, dar la calitate extra,am ales un meniu foarte sucar ceva ce eu aveam in cap dar nu stiam daca voi gasi ceva de genu'. In fine am plecat foarte multumita de acolo si am decis sa revin cu mirii pentru a vedea si parerea lor,dar stiam deja ca le va placea foarte mult.....Acel local parca are ceva aparte ,ceva ce nu am gasit in alt loc, si mirii au fost de acord cu localul chiar ia incantat ideea mai ales unde este amplasat, am descoperit ca ei mai si Hotelul care permite clientilor care doresc sa-i gazduiasca peste noapte. Un local d 4 **** care satisface placerea orcarui client fie el cat de fitos, in special copii care de obicei sunt cei mai sinceri aici sunt tratati foarte frumos iar mancarea este perfecta cu bucatari si ospatari profesionisti  nici nu ar avea cum sa fie altfel. Cu o bucatarie imensa,moderna si eleganta unde se fac mii de meniuri in fiecare zi ,proaspete si gustoase cum numai ei stiu sa le prepare,au indemanarea si perseverență lui chef Sorin Bontea,  gustul si savoarea ca ale lui chef Cătălin Scarlatescu iar cireasa de pe tort ca a lui chef Florin Dumitrescu.  Sper ca v-am convins cu acest articol unde ar trebui sa va țineți cel mai minunat si unic moment al vostru!!! Perfect!!!!
Acest articol participa la cea de-a 13-a proba de la SuperBlog 2015!!!

miercuri, 28 octombrie 2015

Castiga mii de premii cu Toamna Bloggerilor 2015!!!!!

Hey, ce mai faceti?  Nu v-ati plictisit ? Aveti timp liber si nu stiti ce sa faceti ? Va dau eu un secret ; ce ati zice daca cineva v-ar premia pentru articolele voastre?http://www.blogawards.ro/toamna-bloggerilor-2015

Va întrebati cum este posibil?
Foarte usor cu Toamna Bloggerilor 2015 . Blog Awards alaturi de Blogatu.ro ne pun la dispozitie multe campanii cu premii inedite.
Dar ce este de fapt Toamna Bloggerilor?  Este o campanie înființată de BlogAwards pentru a încuraja toți bloggeri care au pasiune si talent....iar pentru asta ne premiază pe fiecare in parte cu cadouri diferite. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ai inspiratie si talent si sa scrii articole frumoase pe placul juratilor si vei castiga instantaneu!!! Pare tentant nu?
Nu degeaba se spuneca toamna este cel mai bogat anotimp. In cadrul acestei campanii poți participa si la campaniile individuale organizate de ei,si sa castigi mii de premii. Campanie se desfasoara pana la data de 1Noiembrie deci grabestete timpul este limitat. Daca nu te-am convins intra si tu pe site si vei gasii pe langa Megacampania Toamna Bloggerilor si alte mii de campanii cu tot felul de premii si cerințe , unele mai greu de îndeplinit altele foarte usoare!!! mai jos va voi enumera cateva din campaniile active pentru a va putea decide la care vreti sa participati!!!
Campania Online Bijoux
Campania ODÙ-Green Roof
Campania Evolio2 pe langa acestea mai sunt multe ,multe campanii care te asteaptă!!!!
Succes si nu mai astepta premiile te asteaptă! !!

Vreau sa particip la probele SuperBlog2015

Buna,ma numesc petrică, de curând mi-am facut un cont google si un blog care sper din tot sufletul sa aibe succes. Mi-as dori extrem de tare sa particip si eu la probele de pe SuperBlog 2015.de ce? Pentru ca mi se pare o idee foarte buna sa premiați persoanele care scriu articole si isi dau interesul. Mie unul imi place sa scriu. Dar va zic de unde am aflat de aceste probe. Am aflat despre probele dvs de pe Blogul Nicoletei, unde am văzut cate articole a scris pentru diversele probe pregătite de voi. Tot acolo am văzut ca unele probe sunt foarte amuzante si interesante. Daca voi fi acceptat ,de abia astept sa scriu primul meu articol si sa particip la probele voastre .multumesc!!!!

Dorul de casa

Buna seara!!! Si bun gasit dragii mei. Sunt abia la inceput asa ca m-am decis sa scriu un articol despre un sentiment
aparte...dorul de casa!!
Poate ca mulți sunteți sau ati fost plecați departe de casa fie in strainatate fie in excursii ,pelerinaje si altele.
Dar cu toate astea oriunde te-ai afla dorul de casa mereu te copleșește.
Este un sentiment aparte pe care din ce in ce mai mulți oameni il cunosc ,plecând departe de casa prin țări straine pentru a face un ban pentru familiile lor.
Eu unul nu pot sa stau departe de casa nici o zi ,prefer sa dorm pe patul si perna mea,indiferent cat de greu imi este. Dar nu judec pe nimeni. Unii nu au alta optiune...
Cam asta a fost . Pe curând